0493 894 752

vervolg2

Heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. In 2000 studeerde hij af in het civielrecht en het ondernemingsrecht. Na eerst 2 jaar werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerker, is Michel Simons in 2002 beëdigd als advocaat. In 2010 is hij in dienst getreden bij een landelijk werkende rechtsbijstandassuradeur, om in 2013 weer terug te keren in de advocatuur. In februari 2017 heeft hij zich aangesloten bij Sumrin advocaten. 
Sumrin 03 07 2018 015

Michel Simons heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht. Hij treedt hierin op voor zowel werkgevers als werknemers. Ook richt hij zich in zijn praktijk op letselschade- en contractuele zaken. Eveneens is hij bekend met het strafrecht. Michel is lid van BNI Panningen en van PRO-Connect . 

Michel Simons: “Het belangrijkste in het recht is om zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken. Wat is in de gegeven omstandigheden de best mogelijke oplossing? Vervolgens kijken we samen hoe deze oplossing bereikt kan worden. Gelukkig is hiervoor vaak geen juridische procedure noodzakelijk. Is dat wel het geval, dan gaan we ook hierin samen voor het maximale resultaat.”

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer