0493 894 752

vervolg2

Heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Haar afstudeerrichting was bestuursrecht en milieurecht. Al tijdens haar studie is zij op een middelgroot advocatenkantoor in ZuidOost Brabant aan de slag gegaan. Sinds 2010 is zij advocaat. In 2014 heeft Moniek Peeters de Grotius specialisatieopleiding Ruimtelijke ordening en milieurecht succesvol afgerond. In mei 2014 is zij samen met Edwin van Gerven het kantoor Sumrin advocaten gestart. 

Sumrin 03 07 2018 021
Zij houdt zich vooral bezig met ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, agrarisch recht, omgevingsvergunningen, handhavingskwesties en schadezaken tegen de overheid. Haar cliënten zijn agrarische ondernemers, bouwbedrijven, mkb-bedrijven en particulieren. 

Moniek Peeters is lid van de Vereniging voor Milieurecht (VMR), de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR), de Vereniging voor agrarisch recht. Ook is zij actief in het regionale verenigingsleven. Zij is voorzitter van de Ondernemers Vereniging Someren en lid van Zakenvrouwen met Pit.

Moniek Peeters: "Ik ben gedreven, betrokken, sportief en oplossingsgericht. Vanuit de verantwoordelijkheid naar de cliënt streef ik naar het best haalbare resultaat".   

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer