Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Uitbreiding Sumrin advocaten met advocaat Michel Simons

Sumrin advocaten heeft het team versterkt met een nieuwe advocaat: Michel Simons.

Michel Simons heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. In 2000 studeerde hij af. Zijn doctoraal bestond met name uit civielrechtelijke en ondernemingsrechtelijke vakken. Na eerst 2 jaar werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerker, is Michel Simons in 2002 beëdigd als advocaat.

In 2010 is hij in dienst getreden bij een landelijk werkende rechtsbijstandassuradeur, om in 2013 weer terug te keren in de advocatuur. Michel Simons heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht. Hij treedt hierin op voor zowel werkgevers als werknemers. Ook richt hij zich in zijn praktijk op letselschade- en contractuele zaken. Eveneens is hij bekend met het strafrecht.

Michel Simons: “Het belangrijkste in het recht is om zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken. Wat is voor hem of haar in de gegeven omstandigheden de best mogelijke oplossing? Vervolgens kijken we samen hoe deze oplossing bereikt kan worden. Gelukkig is hiervoor vaak geen juridische procedure noodzakelijk. Is dat wel het geval, dan gaan we ook hierin samen voor het maximale resultaat.”

Vragen? Neem contact op met:

Michel Simons

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×