Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Michel Simons

Advocaat

Schade, Werken & wonen

  • Arbeidsrecht
  • Letselschade
  • Ambtenarenrecht
  • Huurrecht
  • Ondernemingsrecht

Michel is een behulpzame advocaat die het belangrijk vindt om zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken. Samen met de cliënt bekijkt hij wat de best mogelijke oplossing is en hoe deze bereikt kan worden. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is hij ook lid van BNI te Aarle-Rixtel. Voor Michel Simons zijn de rechtsgebieden Verbintenissenrecht en Arbeidsrecht bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Michel is een echte doorzetter. Dit blijkt eens te meer wanneer hij aan het hardlopen is. Trots zijn wij dan ook op Michel dat hij in 2018 de marathon van Rotterdam heeft uitgelopen!

Michel Simons: “Het belangrijkste in het recht is om zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken. Wat is in de gegeven omstandigheden de best mogelijke oplossing? Vervolgens kijken we samen hoe deze oplossing bereikt kan worden. Gelukkig is hiervoor vaak geen juridische procedure noodzakelijk. Is dat wel het geval, dan gaan we ook hierin samen voor het maximale resultaat.”

 

 

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×