Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Moniek Peeters

Advocaat

Overheid

  • Ruimtelijk bestuursrecht
  • Milieurecht
  • Agrarisch recht
  • Omgevingsvergunningen
  • Handhaving

Moniek heeft in mei 2014 samen met Edwin van Gerven het kantoor Sumrin advocaten opgericht. Sindsdien heeft zij al vele cliënten naar tevredenheid bijgestaan.

Ook is ze een bekend gezicht in de regio, zij is namelijk voorzitter van de Ondernemers Vereniging Someren. Daarnaast is zij ook nog lid van de Vereniging voor Milieurecht (VMR), de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR) en de Vereniging voor agrarisch recht. Moniek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: bestuursrecht en omgevingsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Moniek is erg sportief en staat in haar vrije tijd graag op de tennisbaan. Ook daar gaat ze vol passie voor het hoogst haalbare.

Moniek Peeters: “Ik ben gedreven, betrokken, sportief en oplossingsgericht. Vanuit de verantwoordelijkheid naar de cliënt streef ik naar het best haalbare resultaat”.

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×