Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Sumrin Advocaten overhandigt € 1.200,00 aan Scouting Someren

Op 4 september 2014 is het kantoor, Sumrin Advocaten, op een feestelijke manier geopend. Spannend was de loting van de goede doelen actie. Sumrin Advocaten vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom heeft Sumrin Advocaten aan de bezoekers van de opening gevraagd om een donatie voor een nader te bepalen goed doel.

Middels een open inschrijving konden instellingen of verenigingen zich opgeven, zodat tijdens de opening het goede doel door middel van loting kon worden bepaald. In totaal hadden zich 18 goede doelen ingeschreven en er was een mooi bedrag ingezameld van € 1.200,00. Onder toeziend oog van notaris Kessels uit Asten heeft de loting die dag plaatsgevonden en de winnaar was Scouting Someren.

Scouting Someren heeft sinds kort een nieuwe blokhut en voor de inrichting van deze nieuwe blokhut kunnen zij dit bedrag goed gebruiken. Afgelopen zondag, 21 september, heeft Sumrin Advocaten tijdens de opening van het nieuwe scoutingseizoen het mooie bedrag van € 1.200,00 overhandigd aan de voorzitter van Scouting Someren, Marcel Kuipers. Veel leden en vrijwilligers waren bij deze overhandiging aanwezig. Voor meer foto’s raadpleeg www.siris.nl.

LucMoniek en Edwin wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de inzameling van het bedrag. Sumrin Advocaten wenst Scouting Someren veel plezier met dit mooie bedrag.

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×