Sumrin Advocaten officieel geopend

Gisteren, 4 september 2014, is ons kantoor op een feestelijke manier geopend. Het was een druk bezochte en zeer geslaagde opening.

Na een welkomstwoord door Edwin van Gerven gaf Cees Verhagen van de Heemkundekring De Vonder Asten-Someren een boeiende presentatie over de herkomst van de naam “Sumrin” en over verschillende wetenswaardigheden van Someren.

Winnaar goede doelen actie

Spannend was de loting van de goede doelen actie, waarvoor zich in totaal 18 goede doelen hadden ingeschreven. Onder toeziend oog van notaris Kessels uit Asten heeft de loting plaatsgevonden en de winnaar is Scouting Someren. De Scouting ontvangt het mooie bedrag van € 1.200,00, het geldbedrag dat wij ter gelegenheid van de opening van ons kantoor hebben ingezameld. Binnenkort zal de prijs op een officiële manier worden overhandigd aan Scouting Someren.

Officiële opening

Tot slot heeft burgemeester Alfred Veltman ons kantoor officieel geopend door een mooi woord aan ons te richten en het glas te heffen op ons kantoor. Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de opening in de vorm van foto’s die gemaakt zijn door fotograaf Jan Manders en een filmpje dat gemaakt is door de lokale omroep Siris.

Luc, Moniek en Edwin willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd om de opening van ons kantoor mogelijk te maken. Opening gemist? Of bent u nieuwsgierig naar ons kantoor, u bent van harte welkom.

 

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×