Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Luc Tacx

Advocaat

Onderneming, Schade

  • Vastgoed / Bouwrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Intellectueel eigendom
  • Erfrecht
  • Huurrecht

Luc is de meest ervaren kracht binnen het kantoor en een echte alleskunner. Op bijna elk rechtsgebied heeft Luc ervaring opgedaan en is daardoor een zeer gewaardeerde advocaat. Luc zoekt altijd samen met de cliënt naar de meest praktische aanpak en vindt daarbij vaak een creatieve oplossing. Ter verbreding van zijn werk als advocaat is hij ook lid van de netwerkvereniging Ondernemers in Beweging te Helmond. Voor Luc Tacx zijn de rechtsgebieden Verbintenissenrecht en Erfrecht bij de Orde van Advocaten geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Luc heeft altijd een goed verhaal paraat over zijn werk en weet iedereen daarmee te boeien. In zijn vrije tijd sport Luc graag en is hij zo nu en dan te vinden op een festival.

Luc Tacx: “Voorkom problemen door je op tijd te laten adviseren. Samen met de cliënt zoek ik naar de meest praktische aanpak waarbij verrassend vaak ook een creatieve oplossing wordt gevonden. Een ondernemer wil geen lange kostbare juridische procedure. Maar als die er toch komt of moet komen, dan ben je samen goed voorbereid”.

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×