Sumrin advocaten is verhuisd naar de Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Edwin van Gerven

Advocaat

Werken & wonen, Schade

  • Arbeidsrecht
  • Letselschade
  • Ambtenarenrecht

Edwin is naast Moniek Peeters de andere grondlegger van Sumrin advocaten. Edwin is een ervaren kracht binnen het team en is al sinds 1999 advocaat. Edwin gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor zijn cliënten. Met zijn specialisatie in het arbeidsrecht staat hij zowel werkgevers als werknemers bij.

Edwin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.Naast het werk als advocaat is Edwin bestuurslid van SIRIS, lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en is hij in het weekend te vinden op het voetbalveld om ook daar voor de winst te gaan.

Edwin van Gerven: “Ik ben altijd eerlijk en open over de juridische positie van de klant. Van daaruit zoeken we samen naar de beste mogelijkheden en oplossingen. Ook die waaraan je in eerste instantie niet meteen denkt”.

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×