Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Welkom Janine Verhoeven!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Janine Verhoeven, ik ben 24 jaar en kom uit Vlierden. Per 1 januari 2023 ben ik werkzaam als junior juriste bij Sumrin advocaten. Ik ondersteun Luc Tacx met zijn juridische werkzaamheden en dit bevalt me tot nu toe erg goed!

Medio 2022 ben ik afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys, waarna ik in september 2022 ben begonnen aan de Premaster Rechtsgeleerdheid aan de universiteit in Tilburg. Mijn uiteindelijke doel is om advocaat te worden. Naast mijn werk en studie heb ik natuurlijk ook nog tijd voor andere dingen. Ik ben minstens vier dagen in de week te vinden in de sportschool. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden en ben ik altijd in het bijzijn van mijn Duitse Herder Roxx.

Ik hoop bij Sumrin advocaten mijn praktische kennis verder uit te breiden. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten bij Sumrin advocaten, tot dan!

 

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×