Met ingang van 1 juni 2024 is Sumrin advocaten gevestigd aan Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Gratis bijeenkomst fiscale en arbeidsrechtelijke wijzigingen per 1 januari 2015

Op 25 en 26 november 2014 organiseert Sumrin Advocaten samen met Brabant Accountants en Belastingadviseurs een gratis informatiebijeenkomst!

Deze informatiebijeenkomst zal in het teken staan van de actuele thema’s Werkkostenregeling en de nieuwe Wet Werk en Zekerheid.

Op personeelsgebied zijn er voor 2015 een fors aantal belangrijke wijzigingen aangekondigd, zoals:

  • Verplichte invoering per 1 januari 2015 van de Werkkostenregeling (WKR). De WKR houdt een compleet nieuw systeem in van belastingheffing over personeelsverstrekkingen. Denk hierbij aan onkostenvergoedingen, werkkleding, personeelsfeesten etc.
  • Invoering in 2015 (in fases) van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Deze wet heeft gevolgen voor de rechten van flexwerkers en de proeftijd van werknemers. Tevens gaan het ontslagrecht en eventuele ontslagvergoedingen fors veranderen.Deze wijzigingen kunnen (grote) financiële en/of fiscale gevolgen hebben voor u, uw bedrijf en uw personeel. Brabant Accountants en Belastingadviseurs en Sumrin Advocaten nodigen u vanuit een gezamenlijke betrokkenheid graag uit voor een informatieve bijeenkomst.Voor meer informatie en deelname klik hier.

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×