Sumrin advocaten is verhuisd naar de Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Bijeenkomst 26 juni 2014 “Kleine kavels, grote opbrengsten”

Op 26 juni 2014 organiseert Intersolum in samenwerking met Sumrin Advocaten haar tweede themasessie met als titel: “Kleine kavels, grote opbrengsten”.

Tijdens deze bijeenkomst zal Intersolum laten zien hoe zij er in slagen een positief financieel resultaat te boeken en gelijktijdig onrechtmatig grondgebruik, verjaring en actieve verkoop van reststroken aan te pakken.

Sumrin Advocaten zal de problematiek rond ‘verjaring’ verduidelijken zodat u als gemeente weet welke mogelijkheden er zijn om verjaring tegen te gaan of  te voorkomen. Tevens zal aandacht gegeven worden aan terechte gevallen van verjaring en hoe daar mee om te gaan.

De themasessie vangt aan om 12:30 en is gratis bij te wonen. Aanmelding vooraf wordt in verband met de catering en het klaarmaken van de presentatieruimte zeer op prijs gesteld. Aanmelden kan via info@intersolum.com. De locatie voor de themasessie is Gasterij “de Beurs”  St Odulpusstraat 7 Oirschot.

 

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×