Sumrin advocaten is verhuisd naar de Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Bestuursleden van verenigingen! HOU VOL! Op 25 mei moet je club AVG-proof zijn en wij helpen je daar GRATIS bij!

Vandaag kopte het AD dat duizenden sportclubs niet klaar zijn voor de nieuwe privacywet. De vrijwilligers die actief zijn in besturen van (sport)verenigingen zullen de schrik in de benen hebben door het bericht in het AD. Immers meldde het AD dat bestuursleden straks beboet kunnen worden wanneer ze niet precies op papier hebben staan wie inzage heeft in persoonsgegevens van hun leden.

Gratis informatie met praktische tips!

Ben je bestuurder van een vereniging en heb je zorgen over de nieuwe privacywet? Meld je aan bij Michel Simons van Sumrin advocaten via m.simons@sumrin.nl voor onze GRATIS nieuwsbrieven hierover en wij helpen je om vóór 25 mei 2018 AVG-proof te zijn. In deze nieuwsbrieven worden praktische tips gegeven en krijg je de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Jij stelt gratis je tijd ter beschikking voor het besturen van je vereniging waar honderdduizenden leden van kunnen genieten. We weten heel goed dat in dat besturen heel wat uren gaat zitten en de animo om te besturen is daarom ook niet erg groot. Hou vol! We delen graag onze kennis met je. Het kost je wéér tijd maar op 25 mei is je club AVG-proof!

Wat moet je doen?

Je aanmelden voor onze nieuwsbrieven en jouw vereniging is 25 mei 2018 AVG-proof!

Hoe aan te melden? Je hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar Michel Simons (m.simons@sumrin.nl) en kenbaar te maken dat je op 25 mei AVG-proof wilt zijn. Samen komen we er wel uit!

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×