0493 894 752

vervolg2

Rietje vertegenwoordigt je graag in kwesties met de overheid. Zij is je graag van dienst als je het niet eens bent met wat een(nieuw) bestemmingsplan voor jou betekent. Ook kan je bij haar terecht voor omgevingsvergunningen en handhavingskwesties. Buiten het omgevingsrecht adviseert zij jou graag over privacyregels en bij aanbestedingen. Europese regels zijn haar specialiteit. Haar expertise ligt bij kwesties waar burgers en marktpartijen te maken hebben met (soms intensieve) overheidsregulering.
Sumrin 03 07 2018 023

Na haar rechtenstudie werd Rietje in 1993 advocaat. Zij werkte op verschillende kantoren en was actief op verschillende rechtsgebieden. De laatste tien jaar vooral in het publiekrecht. Naast haar advocatenpraktijk verzorgt Rietje al jaren voor verschillende organisaties onderwijs in het recht en is zij opgeleid als mediator. Zij leert zelf ook graag. In 2017 heeft Rietje de leergang aanbestedingsrecht op de VU succesvol afgerond en zich tegelijkertijd intensief verdiept in de nieuwe privacyregels. Sinds maart 2018 is zij werkzaam bij Sumrin advocaten.  

Rietje is lid van de Raad van de Orde Oost-Brabant met als aandachtsgebieden bestuursrecht, innovatie en gefinancierde rechtshulp.

Rietje Obers: "Ik ben gedreven, betrokken, en praktisch. Ik overleg graag met de klant wat er op het spel staat en hoe de ideale oplossing zoveel mogelijk te bereiken.”

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer