0493 894 752

vervolg2

Als ondernemer wil je niets liever dan met passie je onderneming in de markt zetten. Allerlei risico’s kunnen daarbij echter op je afkomen. Het ondernemingsrecht biedt daarbij mogelijkheden om die risico’s te beperken. Dit door afspraken goed in contracten vast te leggen of te laten controleren. Of het nu een koopovereenkomst, een (internationaal) handelsovereenkomst of een aandeelhoudersovereenkomst is, voor jou als ondernemer is het ondernemingsrecht een belangrijk instrument voor de dagelijkse praktijk.   

In al deze kwesties is Sumrin Advocaten jouw specialist. Bekijk hieronder de meest actuele nieuwsartikelen.

Nieuwsartikelen - Ondernemingsrecht, aansprakelijkheid

Track en Trace pagina is nog geen bewijs van ontvangst !

Via internet worden steeds meer producten door consumenten verkocht. Je ontvangt dan meestal een aankoopbevestiging per mail met een track en trace mogelijkheid om het door jou gekochte product te volgen. Wat is nu de waarde of bewijskracht van een printafdruk van een track en trace pagina ?

Lees meer...

Koop op afstand. Hoe zit het ook alweer ?

Door de toegenomen digitalisering worden steeds meer producten via internet gekocht. Binnen een paar klikken heb je zo een nieuwe aankoop gedaan die vaak binnen korte tijd al bezorgd wordt. Dit levert echter ook problemen op. Zo kan een koper het product bijvoorbeeld niet vooraf bekijken, of bedenkt een koper zich na enkele dagen en gaat de koopovereenkomst niet door. Bij koop op afstand gelden in sommige gevallen andere rechten en plichten, hierover meer in dit artikel.

Lees meer...

De zorgplicht van de financiële dienstverlener

Iedereen schakelt wel eens een financieel adviseur in voor een financieel advies. Of dat nu een adviseur van een bank is of een onafhankelijke adviseur, allemaal krijgen we wel eens met een financieel adviseur te maken. Denk alleen al aan het verkrijgen van een hypotheek voor je woning. De relatie met een financieel adviseur is veelal gebaseerd op vertrouwen. Maar wat mag je nu van zo’n financieel adviseur verwachten?

Lees meer...

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer