0493 894 752

vervolg2

Een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk of een medische behandeling die niet goed is uitgevoerd, kan grote gevolgen hebben. Naast de pijn die het opgelopen letsel met zich mee kan brengen, wordt hierbij vaak (ongemerkt) ook grote financiële schade geleden. Deze schade wordt letselschade genoemd. Denk hierbij aan minder inkomen, het eigen risico van de zorgverzekering, kosten van hulp in de huishouding en smartengeld. Is iemand anders voor de letselschade verantwoordelijk, dan kan deze veelal op die ander worden verhaald. Sumrin Advocaten kan het slachtoffer vaak kosteloos bijstaan in letselschadezaken.

In al deze kwesties is Sumrin Advocaten jouw specialist. Bekijk hieronder de meest actuele nieuwsartikelen.

Nieuwsartikelen - Letselschade

Vergoeding voor naasten van letselschadeslachtoffers

Sinds 1 januari 2019 bestaat de Wet vergoeding affectieschade. Naasten van een slachtoffer dat is overleden of ernstig en blijvend letsel heeft opgelopen ten gevolge van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of geweldsmisdrijf kunnen een schadevergoeding krijgen voor het leed dat hierdoor wordt ervaren. Deze vorm van schade heet affectieschade. 

Lees meer...

Welke wetswijzigingen kunnen we in 2019 zoal verwachten?

U kunt zich nu al voorbereiden op de wetswijzigingen die we kunnen gaan verwachten in 2019. Lees verder voor meer informatie hierover.

Lees meer...

Een ongeluk op de werkvloer? Geen eigen schuld, dikke bult!

Uitglijden op een gladde vloer. Onjuist gebruik van een gevaarlijke machine. Van een ladder vallen. In contact komen met gevaarlijke stoffen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van ongevallen die onder werktijd kunnen gebeuren. Een werkgever is in beginsel aansprakelijk voor de hierdoor door de werknemer opgelopen (letsel)schade. Eigen schuld bestaat niet!

Lees meer...

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer