0493 894 752

vervolg2

Een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk of een medische behandeling die niet goed is uitgevoerd, kan grote gevolgen hebben. Naast de pijn die het opgelopen letsel met zich mee kan brengen, wordt hierbij vaak (ongemerkt) ook grote financiële schade geleden. Deze schade wordt letselschade genoemd. Denk hierbij aan minder inkomen, het eigen risico van de zorgverzekering, kosten van hulp in de huishouding en smartengeld. Is iemand anders voor de letselschade verantwoordelijk, dan kan deze veelal op die ander worden verhaald. Sumrin Advocaten kan het slachtoffer vaak kosteloos bijstaan in letselschadezaken.

In al deze kwesties is Sumrin Advocaten jouw specialist. Bekijk hieronder de meest actuele nieuwsartikelen.

Nieuwsartikelen - Letselschade

Een ongeluk op de werkvloer? Geen eigen schuld, dikke bult!

Uitglijden op een gladde vloer. Onjuist gebruik van een gevaarlijke machine. Van een ladder vallen. In contact komen met gevaarlijke stoffen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van ongevallen die onder werktijd kunnen gebeuren. Een werkgever is in beginsel aansprakelijk voor de hierdoor door de werknemer opgelopen (letsel)schade. Eigen schuld bestaat niet!

Lees meer...

Letselschade? Ook in Nederland is smartengeld een belangrijk onderdeel van de schadevergoeding

Nederland is niet zoals de Verenigde Staten. Maar smartengeld vormt ook in Nederland een belangrijk onderdeel van de schadevergoeding in letselschadezaken. Smartengeld, ook wel immateriële schadevergoeding genoemd, is een vergoeding voor pijn, verdriet en/of minder levensvreugde. Laat je dus goed informeren over het recht hierop als je letselschade hebt.

Lees meer...

Letselschade? Bijstand is noodzakelijk!

In letselschadezaken wordt door de verzekeraar van de aansprakelijke partij vaak rechtstreeks contact opgenomen met het slachtoffer om de schade af te wikkelen. Niet elk slachtoffer laat zich vervolgens bijstaan door een advocaat. Dat dit voor beide partijen erg onverstandig is, blijkt uit een arrest van het Gerechtshof Den Haag van 30 mei 2017 (ECLI:NL:GHDHA:2017:1409).

Lees meer...

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer