0493 894 752

vervolg2

Een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk of een medische behandeling die niet goed is uitgevoerd, kan grote gevolgen hebben. Naast de pijn die het opgelopen letsel met zich mee kan brengen, wordt hierbij vaak (ongemerkt) ook grote financiële schade geleden. Deze schade wordt letselschade genoemd. Denk hierbij aan minder inkomen, het eigen risico van de zorgverzekering, kosten van hulp in de huishouding en smartengeld. Is iemand anders voor de letselschade verantwoordelijk, dan kan deze veelal op die ander worden verhaald. Sumrin Advocaten kan het slachtoffer vaak kosteloos bijstaan in letselschadezaken.

In al deze kwesties is Sumrin Advocaten jouw specialist. Bekijk hieronder de meest actuele nieuwsartikelen.

Nieuwsartikelen - Letselschade

Welke wetswijzigingen kunnen we in 2019 zoal verwachten?

U kunt zich nu al voorbereiden op de wetswijzigingen die we kunnen gaan verwachten in 2019. Lees verder voor meer informatie hierover.

Lees meer...

Een ongeluk op de werkvloer? Geen eigen schuld, dikke bult!

Uitglijden op een gladde vloer. Onjuist gebruik van een gevaarlijke machine. Van een ladder vallen. In contact komen met gevaarlijke stoffen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van ongevallen die onder werktijd kunnen gebeuren. Een werkgever is in beginsel aansprakelijk voor de hierdoor door de werknemer opgelopen (letsel)schade. Eigen schuld bestaat niet!

Lees meer...

Letselschade? Ook in Nederland is smartengeld een belangrijk onderdeel van de schadevergoeding

Nederland is niet zoals de Verenigde Staten. Maar smartengeld vormt ook in Nederland een belangrijk onderdeel van de schadevergoeding in letselschadezaken. Smartengeld, ook wel immateriële schadevergoeding genoemd, is een vergoeding voor pijn, verdriet en/of minder levensvreugde. Laat je dus goed informeren over het recht hierop als je letselschade hebt.

Lees meer...

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer