Sumrin advocaten is verhuisd naar de Speelheuvelstraat 1, 5711 AS te Someren

Handel en vervoer gaan vaak samen omdat goederen nu eenmaal moeten worden vervoerd. Het is belangrijk om stil te staan bij de eventuele risico’s die het vervoer van jouw goederen met zich meebrengt zodat, wanneer er problemen zouden ontstaan, je goed voorbereid bent.

Waar het bij binnenlands vervoer vooral gaat over Nederlandse wetgeving (Boek 8 BW en de Wet wegvervoer goederen) en de AVC (Algemene Vervoerscondities), komt er bij internationaal vervoer nog veel meer bij kijken en is het CMR-verdrag van groot belang. Maar omdat het vervoersrecht vaak ook nog raakvlakken heeft met andere rechtsgebieden en er naast de transporteur vaak nog andere partijen bij het vervoer betrokken zijn, zoals expediteurs, verzekeraars en ladingbelanghebbenden, is het al met al een zeer complex rechtsgebied te noemen. Belangrijk dus dat jij je daarover goed laat adviseren en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Neem contact op met:

Luc Tacx

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×