Rietje Obers

Advocaat

Overheid

  • Algemeen bestuursrecht
  • Milieurecht
  • Ruimtelijk bestuursrecht
  • Omgevingsvergunningen
  • Handhaving

Rietje is sinds 2018 werkzaam bij Sumrin advocaten. Sindsdien tovert haar aanwezigheid bij iedereen een lach op het gezicht. Rietje is volgens haar cliënten een professionele en deskundige advocate die zich ook gewoon als mens bij de zaak betrokken toont. Zij heeft een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Ze verstaat haar vak en weet in besprekingen zaken en emoties te herleiden tot de kern. Daarnaast luistert ze goed, ook tussen de regels door. Ze probeert altijd de impact die een geschil heeft op cliënten, mee te nemen in woord en geschrift.

Rietje heeft veel ervaring. Zowel binnen als buiten de advocatuur. Rietje heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: algemene praktijk, bestuursrecht en omgevingsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten, tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Naast haar advocatenpraktijk verzorgt Rietje al jaren voor verschillende organisaties onderwijs in het recht en is zij opgeleid als mediator. Tevens is zij lid van de Raad van de Orde Oost-Brabant met als aandachtsgebieden bestuursrecht, innovatie en kwaliteit. Ze is graag te vinden in haar huisje in Zeeland om er lekker te eten, te wandelen en te lezen.

Rietje Obers: “Ik ben gedreven, betrokken, en praktisch. Ik overleg graag met de klant wat er op het spel staat en hoe de ideale oplossing zoveel mogelijk te bereiken.”

Ik zoek iets anders

Volg ons op social media

We delen verhalen, foto's en video's over ons en ons werk.

Contactinfo

Neem contact met ons op

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor de verwerking van persoonsgegevens: zie onze privacyverklaring.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×